Όλα τα βιβλία σου σε όλες τις συσκευές σου

Απόλαυσε συναρπαστικά ebooks σε μια πλατφόρμα που αυξάνει συνεχώς δυνατότητες & περιεχόμενο

Devices
Devices

Η διασκέδασή σου, στην τσέπη σου

Μη χάνεις ούτε στιγμή μακριά από την αγαπημένη σου ιστορία

Ευανάγνωστη γραμματοσειρά
Σελιδοδείκτες
Kοινοποίησε το αγαπημένο σου quote

Συνεχώς περισσότερες δυνατότητες, συνεχώς καλύτερη εμπειρία

Devices

Συχνές ερωτήσεις

Με απλά λόγια το Rbooks αποτελεί μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας που επικεντρώνεται στα ebooks. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ebooks σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα διαβάσουν στον ενσωματωμένο ebook reader. Δείτε ποιος είναι ο στόχος μας εδώ.

Η εμπειρία εγγραφής, αγοράς και ανάγνωσης είναι πολύ απλή. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας, βρείτε τα αγαπημένα βιβλία σας και αγοράστε τα μέσα σε λίγα κλικ (ή tap). Μετά την αγορά, τα βιβλία σας θα βρίσκονται για πάντα διαθέσιμα στην ενότητα “Η βιβλιοθήκη μου“.

Κάθε βιβλίο που αγοράζετε είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή σας. Για να μπορεί αυτό να δουλέψει, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία του Rbooks από οποιαδήποτε συσκευή έχει σύνδεση στο internet και browser.

Στο Rbooks είμαστε περήφανοι που μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους συγγραφείς να δείξουν το ταλέντο τους. Μπορείτε να στείλετε το βιβλίο σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα https://rbooks.gr/publisher.php. Η ομάδα του Rbooks θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξη της πορείας του βιβλίου σας. Σε περίπτωση έγκρισης του βιβλίου σας, θα ενημερωθείτε άμεσα μετά για το συμφωνητικό της συνεργασίας σας με το Rbooks και για όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Μην ανησυχείτε, αν το βιβλίο δεν εγκριθεί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στο άμεσο μέλλον το Rbooks σκοπεύει να δημιουργήσει εφαρμογή, όπου θα μπορείτε να κατεβάζετε εκεί τα βιβλία σας και να τα διαβάζετε offline.

Το περιεχόμενο του Rbooks είναι ψηφιακό. Δεν υπάρχουν βιβλία σε έντυπη μορφή.

Devices

Αγοράζεις μια φορά, απολαμβάνεις πάντα τη νέα έκδοση

Όσες φορές κι αν ανανεωθεί το βιβλίο, έχεις πάντα τη νεότερη έκδοση