Κάνουμε το διάβασμα πιο ενδιαφέρον!

Πάνω από 5,7 χιλιάδες αναγνώστες/στριες αγοράζουν και διαβάζουν πρωτότυπα ebooks σε χαμηλές τιμές. Διάβασε το ebook σου όπου κι αν βρίσκεσαι με εναλλακτικές μεθόδους, όπως το GRIP.

Ανακάλυψε μοναδικές indie κυκλοφορίες αποκλειστικά στο Rbooks

Και το διαβάζεις αμέσως στον ενσωματωμένο reader που καλύπτει όλες σου τις ανάγκες

Άλλαξε μέγεθος γραμματοσειράς και background

Κράτα σημειώσεις απευθείας πάνω στο κείμενο

Κοινοποίησε το αγαπημένο σου quote στα social media

Ζήσε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ανάγνωσης με το Rbooks GRIP

Ξεκινάς να διαβάζεις από τον υπολογιστή σου, βάζεις σελιδοδείκτη και συνεχίζεις από εκεί που έμεινες από το κινητό

Δεν γνωρίζεις μια λέξη; Βρες την αμέσως στο ενσωματωμένο λεξικό

Αγοράζεις μια φορά, απολαμβάνεις πάντα την τελευταία έκδοση

Όσες φορές κι αν ανανεωθεί το περιεχόμενο ενός βιβλίου, έχεις πάντα τη νεότερη έκδοση στη βιβλιοθήκη σου

Συχνές ερωτήσεις

Με απλά λόγια το Rbooks αποτελεί μια πλατφόρμα ψυχαγωγίας που επικεντρώνεται στα ebooks. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ebooks σε πολύ χαμηλές τιμές και να τα διαβάσουν στον ενσωματωμένο ebook reader. Δείτε ποιος είναι ο στόχος μας εδώ.

Η εμπειρία εγγραφής, αγοράς και ανάγνωσης είναι πολύ απλή. Δημιουργήστε το λογαριασμό σας, βρείτε τα αγαπημένα βιβλία σας και αγοράστε τα μέσα σε λίγα κλικ (ή tap). Μετά την αγορά, τα βιβλία σας θα βρίσκονται για πάντα διαθέσιμα στην ενότητα “Η βιβλιοθήκη μου“.

Κάθε βιβλίο που αγοράζετε είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό σας και προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή σας. Για να μπορεί αυτό να δουλέψει, πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία του Rbooks από οποιαδήποτε συσκευή με browser και σύνδεση στο internet.

Στο Rbooks είμαστε περήφανοι που μπορούμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους συγγραφείς να δείξουν το ταλέντο τους. Μπορείτε να στείλετε το βιβλίο σας ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα https://rbooks.gr/publisher.php. Η ομάδα του Rbooks θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό για την εξέλιξη της πορείας του βιβλίου σας. Σε περίπτωση έγκρισης του βιβλίου σας, θα ενημερωθείτε άμεσα μετά για το συμφωνητικό της συνεργασίας σας με το Rbooks και για όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες. Μην ανησυχείτε, αν το βιβλίο δεν εγκριθεί δεν έχουμε κανένα δικαίωμα πάνω σε αυτό.

Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Στο άμεσο μέλλον το Rbooks σκοπεύει να δημιουργήσει εφαρμογή, όπου θα μπορείτε να κατεβάζετε εκεί τα βιβλία σας και να τα διαβάζετε offline.

Το περιεχόμενο του Rbooks είναι ψηφιακό. Δεν υπάρχουν βιβλία σε έντυπη μορφή.