🎉 Λανσάρουμε το GRIP σε πρώιμη έκδοση για να το δοκιμάσετε!

Rbooks GRIP

Διαβάστε ιστορίες όπως δεν έχετε διαβάσει ποτέ ξανά στο παρελθόν!

Ετοιμαστείτε για πρώτη φορά να βυθιστείτε πραγματικά στη δράση, το δράμα και τον τρόμο, διαβάζοντας το αγαπημένο σας βιβλίο!

*Εντελώς δωρεάν

Δώσαμε πρώιμη πρόσβαση σε μερικούς επιλεγμένους αναγνώστες μας και bloggers.

Αυτή είναι η γνώμη τους

Μέχρι πρότινος δε διάβαζα ebooks αλλά εσείς το πάτε σε άλλο level!!!!

Τι ωραία εμπειρία!!!

Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία

Πολύ ωραία ιδέα

Τι είναι το Rbook GRIP;

To GRIP είναι μια νέα λειτουργία που αναπτύξαμε στο Rbooks με σκοπό να απογειώσουμε την εμπειρία ανάγνωσης των βιβλίων. Απομονώνουμε κομμάτια της ιστορίας και επενδύουμε πάνω τους μουσική, ανάλογα με τα γεγονότα που λαμβάνουν μέρος εκείνη τη στιγμή.

Γιατί να επιλέξω τη μορφή GRIP για να διαβάσω κάτι;

Με το GRIP οι αναγνώστες μπαίνουν ακόμα περισσότερο μέσα στην ιστορία, νιώθουν να λαμβάνουν μέρος στη δράση, τους δημιουργούνται τα ίδια αισθήματα που έχουν οι πρωταγωνιστές και πολλά άλλα. Ο τρόπος ανάγνωσης δεν διαφέρει πολύ από την ανάγνωση υπότιτλων μιας ταινίας, δημιουργώντας παράλληλα πιο έντονα συναισθήματα και δίνοντας ώθηση τους αναγνώστες να φτάσουν στο τέλος χωρίς να τους αποσπάται η προσοχή.

Η μορφή GRIP υπάρχει σε όλα τα βιβλία του Rbooks;

Όχι, αυτή τη στιγμή το GRIP είναι σε public beta και υπάρχει μόνο για μια ιστορία από το Σύμβολο Πίστης Κεφάλαιο 0. Σε περίπτωση που υπάρχει θετική ανταπόκριση από το κοινό, θα φτιάξουμε σε μορφή GRIP περισσότερα βιβλία όπως το “Οι Τιμωροί της Δημοκρατίας” και το “Αριστοκρατική Οικογένεια”.

Το GRIP είναι extra λειτουργία; Ποιο είναι το κόστος;

Στην παρούσα φάση σκεφτόμαστε το GRIP να διατίθεται ως επιπλέον επιλογή παράλληλα με την παραδοσιακή ανάγνωση. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση του κοινού. Αυτή τη στιγμή το Rbooks GRIP είναι εντελώς δωρεάν.

Μπορώ να επιλέξω άλλη μουσική;

Όχι, κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά επιλεγμένο για κάθε σκηνή και συνοδεύεται από ηχητικά εφέ. Σε κάθε περίπτωση, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε εντελώς τη μουσική.

Το πρώτο βιβλίο του Rbooks GRIP

ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΙΣΤΗΣ Κεφάλαιο 0

Μενέλαος Σάσων

Τρεις ιστορίες τρόμου και θυσίας, βγαλμένες από τις απαρχές του βιβλίου Σύμβολο Πίστης. Στο Rbooks GRIP υπάρχει διαθέσιμη μόνο η πρώτη.

*Εντελώς δωρεάν

Αξιολογήστε την εμπειρία σας

Έχετε ήδη δει τι είναι το Rbooks GRIP και πως λειτουργεί; Η γνώμη σας μετράει ώστε να μάθουμε πως σας φαίνονται οι νέες μας λειτουργίες καθώς και τι μπορούμε να βελτιώσουμε σε αυτές.