ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΙΣΤΗΣ Κεφάλαιο 0

Μενέλαος Σάσων

Τρεις ιστορίες τρόμου και θυσίας, βγαλμένες από τις απαρχές του βιβλίου Σύμβολο Πίστης. Το επόμενο μέρος είναι διαθέσιμο στο Rbooks

Δωρεάν

Αριθμός σελίδων:   19

Έτος κυκλοφορίας:   2021

ISBN:   978-618-5498-58-0

Τύπος βιβλίου:   EPUB

  • 1
  • 2
  • 3

Μόνο συνδεδεμένοι χρήστες που έχουν αγοράσει αυτό το βιβλίο μπορούν να αφήσουν κριτική.

Despoina Gkioka

Τέλειο! Το συστήνω

Taurus Leo

Πραγματικά απίθανο, είναι σαν να είναι γραμμένο από ξένο!

Χρηστος Ιντριζι

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το βιβλίο είναι απλά υπέροχο. Η ιστορία, οι χαρακτήρες, η πλοκή, η όλη τρομακτική ιστορία σε καθηλώνουν από το πρώτο λεπτό.

Mou Ma

Περιγραφικός ,σκοτεινός, ελπιδοφόρος εκεί που πρέπει. Καλογραμμένο ,γεμάτο εικόνες . Ελπίζω να το δούμε και graphic novel . Θα είναι τέλειο. Μπράβο είχα καιρό να διαβάσω κάτι τόσο δυνατό.

Afroditi Roumelioti

Από την αρχή σε τραβάει να το διαβάσεις τόσο για το ύφος μυστηρίου όσο και για τον ενδιαφέρον που σου προκαλεί! Εξαιρετικό!

Γιάννης Νάκιος

Επιτέλους! Λίγος Τρόμος! Λίγος (πολύ λίγος), αλλά καλός! Και έχει κι άλλο;

dimitrios gkioulekas

Πώς ένα βιβλίο που γεννά σκοτάδι συντροφεύει ένα αγόρι με κεφάλι λύκου το οποίο φοράει ένα γυναικείο φυλαχτό; Ιστορίες από την κρύπτη του μυαλού ενός συγγραφέα που θέλει να ταρακουνήσει και τη σκιά μας. Η συνέχεια προβλέπεται τρομακτικά συναρπαστική.

Angel Syn

Μέσα σε λίγες σελίδες κατάφερε να με ταξιδέψει και να με γεμίσει αγωνία για τη συνέχεια! Τρεις καλογραμμένες ιστορίες για τους λάτρεις του φανταστικού και του μυστηρίου! Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα και ανυπομονώ για το βιβλίο!

Aldo Kastor

Εκπληκτικό βιβλίο!!!

F9949CFE-0110-45BB-A97D-1F643EA12E46