Οκτώβρης

Οκτώβρης

Χριστίνα Πεταλωτή

Με φόντο την Ελλάδα της κρίσης του 2012 ένας επιτυχημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής ταξιδιωτικής εκπομπής τέχνης και πολιτισμού, γόνος επιφανούς Αθηναϊκής οικογένειας, στην ηλικία των 50 ετών καλείται να βιώσει την προσωπική του κρίση και να αλλάξει την κοσμοθεωρία του. Μέσα από μία σειρά καταστροφικών γεγονότων του δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να ωριμάσει και να ενηλικιωθεί.

11.99€

Αριθμός σελίδων:   631

Έτος κυκλοφορίας:   2020

ISBN:   978-618-5498-09-2

Τύπος βιβλίου:   PDF

  • Οκτώβρης

Μόνο συνδεδεμένοι χρήστες που έχουν αγοράσει αυτό το βιβλίο μπορούν να αφήσουν κριτική.

des tzav

Μου άρεσε πολύ! Όσο διάβαζα, τόσο δεν ήθελα να σταματήσω!\r\nΈνας ήρωας που σέρνει τις αλυσίδες της ζωής του βαριές, αδύναμος να προχωρήσει μπροστά. Και ένα τέλος που δε με απογοήτευσε! Αξίζει να το διαβάσετε!

Sofia Tsopani

Ένα ταξίδι στην αλήθεια της ζωής. Στο τι είναι σημαντικό και τι περιττό. Πώς η ζωή μπορεί να έχει ουσία όταν την κοιτάς με καθαρό βλέμμα και ειλικρίνεια. Φρέσκo, γεμάτο συναισθήματα και εικόνες μας φέρνει απέναντι στα δύσκολα ερωτήματα που αναβάλλουμε να απαντήσουμε. Με γλώσσα άμεση και αφοπλιστική, μας θυμίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Ποτέ δεν είναι αργά να αλλάξουμε ρότα προς την ευτυχία. Ανυπομονώ για το επόμενο!

B08749D4-841C-4664-837E-5A58B6E8A33E