Ντιάνα Καρσαμπά

Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 1993. Από πολύ νωρίς εκδήλωσε μεγάλη έφεση στις τέχνες. Έτσι, λοιπόν γράφτηκε σε ωδείο όπου και άρχισε τις σπουδές μου στο πιάνο. Παράλληλα το μουσικό της αυτί της έδινε την δυνατότητα να γράφει τραγούδια με δική της μελοποίηση και στίχο. Στον ελευθερό της χρόνο συνηθίζει να τον περνάει ζωγραφίζοντας με πινέλο, σκιτσάροντας και σκαρώνοντας ευφάνταστες ιστορίες στο χαρτί.

Στην ηλικία των δεκαέξι, ξεκίνησε να γράφει το πρώτο της μυθιστόρημα «Λίθερ», και το ολοκλήρωσε στην ηλικία των δεκαοκτώ. Έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ να γράφει.

Σπούδασε στο Αμερικάνικο κολλέγιο Ελλάδος παίρνοντας minor Ψυχολογίας, και το 2015 ξεκίνησε να σπουδάζει γραφιστική, και τρισδιάστατο μοντελισμό. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της και σήμερα εργάζεται ως γραφίστρια. Είναι παντρεμένη και με τον σύζυγό της έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Όντας πλέον καταξιωμένη στον επαγγελματικό τομέα η απόφαση να αξιοποιήσει τη συγγραφή, ήταν μοιραία το επόμενο βήμα της. Το μυθιστόρημα «Λίθερ», για εκείνη, αποτελεί την αφετηρία της συγγραφής, και το αγάπησε πολύ. Με κυρίαρχο στοιχείο την αγάπη και ιδίως την πρώτη αγάπη, ανάμεσα στον σκληρό ρεαλιστικό κόσμο και τον κόσμο του υπερφυσικού, της άνοιξε τους ορίζοντες της συγγραφής, και ως σήμερα δεν έχει σταματήσει να γράφει. Η αγάπη, ο έρωτας , το παραμύθι και ο σουρεαλισμός, συντελούν τις κυρίαρχες, ανεξάντλητες πηγές έμπνευσης για να γράφει και να ζωγραφίζει.