Όλγα Ευσταθιάδου

Η Όλγα Ευσταθιάδου γεννήθηκε 27/08/1986 στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Η ζωή της όλη ήταν όμορφα ταξίδια, έτσι με την μητέρα της, έφυγε στην Γερμανία όπου έζησε εκεί ως το 1996, επέστρεψε στην Ελλάδα με την οικογένεια της, την μητέρα της, τον αγαπητό πατριό της και την μικρή αδερφή της στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Μετά την απώλεια του πατριού της μετακόμισε το 1999 στην Κατερίνη Πιερίας, γενέτειρα της μητέρας της και γράφτηκε στο τοπικό σχολείο, όπου το 2003-2004 διατέλεσε στην Θ΄ Σύνοδο Έφηβος Βουλευτής Νομού Πιερίας στο πρόγραμμα «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ».

Γύρισε στη Θεσσαλονίκη και το 2005 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Πολίχνης (Λύκειο Μετεώρων), πέρασε με Πανελλαδικές Εξετάσεις στην σχολή Ζωικής Παραγωγής Φλώρινας, επέλεξε να μείνει στον τόπο της, έτσι γράφτηκε και αποφοίτησε το 2007 από το Ι.Ι.Ε.Κ ΞΥΝΗ στην ειδικότητα Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων.

Το 2016 λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, μετακόμισε και έζησε στην Αθήνα ως 2020, όπου επέστρεψε στην γενέτειρά της, την Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να ολοκληρώνει το πρώτο της συγγραφικό έργο, το παιδικό βιβλίο «Το ροζ φαντασματάκι».